0724 221 846|temsaco@temsaco.ro

Membrane sintetice – Sistem cu prindere mecanica

Home/Membrane sintetice – Sistem cu prindere mecanica
Membrane sintetice – Sistem cu prindere mecanica 2017-04-20T07:47:43+01:00

Sistemul cu prindere mecanica este alcatuit din membrana PVC/TPO/PIB/KEE, sistemul de prindere la parapet (banda ascunsa sau bara metalica), prinderi mecanice (ciuperca/taler si surub). Membrana este fixata de stratul suport cu prinderi mecanice peste care se suprapune urmatoarea rola. Suprapunerea in camp se face in mod traditional 100 mm astfel incat sa se acopere prinderile mecanice. Cele doua role se sudeaza pe o latime de 40 mm la margine cu ajutorul unui aparat de sudura automat cu aer cald care garanteaza o sudura omogena, cu o rezistenta la tractiune mai mare decat membrana in sine. Pentru lucrari de detaliu se utilizeaza un aparat de sudura manual.

Utilizare

Sistemul de acoperis cu prindere mecanica expus se poate utiliza la constructii noi comerciale sau rezidentiale, pe straturi suport beton, tabla sau lemn, la  reabilitari de acoperisuri bituminoase, panouri sandwich, tabla faltuita.

Sistemul de acoperis cu prindere mecanica expus este o solutie economica, care poate fi utilizata pentru multe tipuri de cladiri ca depozite, spatii logistice, cladiri industriale, retail, cladiri de birouri, arene de sport, scoli, spitale si cladiri rezidentiale.

Strat suport – tabla

necirculabil-500pxw_eng_protan_904011

Strat suport – beton

page-1-image-10

prindere-mecanica-cu-termo

prindere-mecanica-fara-termo