0724 221 846|temsaco@temsaco.ro

Haogenplast ATIM PVC

Home/Haogenplast ATIM PVC
Haogenplast ATIM PVC 2017-04-20T07:47:43+01:00

Membrane PVC-P ATIM – au la baza ca materie prima policlorura de vinil si fac parte din grupa de produse termoplastice care se pot suda cu aer cald la temperaturi cuprinse intre 400-6000 C. Aceasta sudura este permanenta, etansa si este mai rezistenta decat membrana in sine.  Membranele PVC au un istoric indelungat incepand din anii 1960 in Europa. Durata lor de viata depaseste 35 de ani.

ATIM GNF este o membrana termoplastica laminata din PVC-P (policlorura de vinil) flexibil plastifiat armata cu poliester si protejata la UV care se utilizeaza la acoperisuri necirculabile ca strat final, expus si se fixeaza mecanic de stratul suport.

ATIM NF este o membrana termoplastica laminata, alcatuita din PVC-P (policlorura de vinil) flexibil plastifiat, nearmata cu rezistenta mare la perforare statica si o foarte buna stabilitate dimensionala. Se utilizeaza ca membrana pentru detalii si la peretii verticali pentru toate sistemele de prindere. Membrana este protejata la UV.

Sistem cu fixare mecanica

mechanical-fastened-system

Sistem pavat/balastat

system-pavat-sau-balastat

Sistem in aderenta

adhered-system

Sistem pavat inversat

system-pavat-inversat-sau-balastat

Documentatie

Haogenplast ATIM PVC – fisa tehnica

Durata de viata: 30-35 ani (vezi comparatie membrane)

Temsaco Sisteme de Acoperis lucreaza in parteneriat cu Haogenplast si este Reprezentanta si Aplicator Autorizat in Romania pentru toate produsele sale.

Mai multe informatii

Ce tip de invelitoare sa aleg pentru acoperisul meu?

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la telefon 0724 221 846