0724 221 846|temsaco@temsaco.ro

Garantii

Home/Garantii
Garantii 2017-04-20T07:47:44+01:00

Alege o garantie completa si de la o singura sursa

Responsabilitate unica Temsaco

Temsaco ca furnizor si constructor de specialitate pentru acoperisuri, ofera garantii pentru manopera si materiale de la o singura sursa.

Datorita experientei acumulate in timp, Temsaco poate oferi o abordare completa a oricarui acoperis tip terasa. Unul dintre cele mai importante avantaje atunci cand lucrati cu  noi este asumarea raspunderii de la proiectare pana la executie pentru orice proiect nou sau reabilitare.

Prin increderea acordata unei singure surse incepand de la alegerea sistemului de acoperis continuand cu proiectare, instalare, garantie si servicii post garantie, se va obtine un acoperis sigur si durabil.

Solutia cea mai buna este ca acoperisul tau sa fie proiectat, instalat si garantat de o singura entitate care va prelua intreaga responsabilitate pentru ca acoperisul tau sa lucreze corect, sa nu ai infiltratii si sa aiba durata de viata proiectata. Totusi daca ceva nu merge bine, atunci vei avea un singur contact, reprezentantul Temsaco pentru a rezolva usor si transparent orice problema.

Toate proiectele executate de Temsaco sunt acoperite de garantii pentru materiale si manopera.

Garantia pentru materiale este de 10 ani cu respectarea normelor Europene si a normativelor romanesti in vigoare inclusiv Legea 449/2003.

Garantiile pentru manopera sunt impartite conform solutiilor constructive propuse dupa cum urmeaza:

Acoperis nou

Membrane sintetice

Garantie acoperis nou membrane sintetice

Acoperis nou

Membrane lichide

Garantie acoperis nou membrane lichide

Renovari

Membrane sintetice

Garantie renovare membrane sintetice

Renovari

Membrane lichide

Garantie renovare membrane lichide

Nota: Garantiile sunt valabile in conditiile respectarii certificatului de garantie emis de Temsaco si doar cu conditia respectarii instructiunilor de intretinere pentru invelitori sintetice furnizate de Temsaco fiecarui beneficiar.