0724 221 846|temsaco@temsaco.ro

Compania

Home/Compania
Compania 2017-04-20T07:47:44+01:00

TEMSACO va ureaza bun venit!

TEMSACO este un constructor de specialitate si furnizor de materiale pentru sisteme complete de invelitori cu membrane PVC/TPO/KEE/PIB, membrane lichide poliuretanice, pentru orice tip de acoperis terasa, inclinat sau curb.

Deasemenea executa lucrari de termo-hidroizolatii pentru acoperisuri necirculabile, circulabile, acoperisuri verzi, reparatii de acoperisuri bituminoase, din tabla, panou sandwich, parcaje subterane sau supraterane, impermeabilizari ale structurilor de beton la fundatii si subsoluri.

TEMSACO reprezinta pe piata romaneasca producatori de prestigiu din Europa cu o mare experienta in domeniul invelitorilor pentru acoperisuri si hidroizolatii.

Cine suntem?

Fondatorul companiei Temsaco a inceput activitatea in domeniul acoperisurilor terasa in anii ’90. In anul 1999 a fost printre putinii specialisti care au introdus pe piata romaneasca membranele sintetice PVC pentru acoperisuri terasa mari.
Temsaco continua strategia fondatorului companiei si isi doreste ca pe termen lung sa-si consolideze prezenta prin investitii in personal de calitate, logistica, implementare knowhow la nivel de arhitecti, firme de constructii, aplicatori, prezenta activa in reviste de specialitate si alte medii de informare.

Ne vom concentra pe ceea ce stim sa facem cu adevarat, pe solutiile in care credem ca specialisti – acoperisuri la cheie impermeabilizate cu membrane sintetice PVC / TPO / ELVA sau membrane lichide, pe orice fel de suport – metalic, beton, lemn, cu garantie si servicii de intretinere post constructie. Oferim solutii atat pentru acoperisuri noi cat si pentru renovari de acoperisuri vechi, garantate de o experienta de aproape 40 de ani si puse in practica de specialisti de inalta clasa.

DE LA PROIECTARE LA EXECUTIE
RESPONSABILITATE UNICA
Datorita experientei acumulate in timp, Temsaco poate oferi o abordare completa a oricarui acoperis tip terasa. Unul dintre cele mai importante avantaje atunci cand lucrati cu noi este ca Temsaco isi asuma raspunderea de la proiectare pana la executie pentru orice proiect nou sau reabilitare.
Prin increderea acordata unei singure surse incepand de la alegerea sistemului de acoperis continuand cu proiectare, instalare, garantie si servicii post garantie, se va obtine un acoperis sigur si durabil.

Portofoliu Clienti