0724 221 846|temsaco@temsaco.ro

SINTEC Urdin PVC

Home/SINTEC Urdin PVC
SINTEC Urdin PVC 2017-04-20T07:47:42+01:00

CT Park, Bor u Tachova (2)

Membrane PVC-P URDIN au la baza ca materie prima policlorura de vinil si fac parte din grupa de produse termoplastice care se pot suda cu aer cald la temperaturi intre 400-6000 C. Aceasta sudura este permanenta, etansa si este mai rezistenta decat membrana in sine.  Membranele PVC au un istoric indelungat incepand din anii 1960 in Europa. Durata lor de viata depaseste 35 de ani.

Urdin MP este o membrana termoplastica laminata din PVC-P (policlorura de vinil) flexibil plastifiat armata cu poliester si protejata la UV care se utilizeaza la acoperisuri necirculabile ca strat final, expus si se fixeaza mecanic de stratul suport.

Urdin MAT – este o membrana termoplastica laminata din PVC-P (policlorura de vinil) flexibil plastifiat armata cu fibra de sticla si protejata la UV care se utilizeaza ca strat de hidroizolatie in sistemul balastat/pavat, acoperisuri circulabile, acoperisuri verzi, acoperisuri inversate si se fixeaza in sistem lestat sau in adereta totala/partiala de stratul suport.

Urdin SA – este o membrana termoplastica laminata din PVC-P (policlorura de vinil) flexibil plastifiat nearmata si protejata la UV care se utilizeaza ca membrana pentru detalii si la peretii verticali pentru toate sistemele de prindere.

Urdin MP FB – este o membrana termoplastica laminata din PVC-P (policlorura de vinil) flexibil plastifiat armata cu polyester si caserata cu geotextil netesut din poliester, protejata la UV care se utilizeaza la acoperisurile necirculabile ca strat final, expus si se fixeaza mecanic sau in aderenta totala/partiala de stratul suport.

      Avantaje

  • Sudura cu aer cald este permanenta, etansa si ofera siguranta si rezistenta sporita.
  • Durata de viata este de minim 35 de ani
  • Rezistenta foarte buna la UV, imbatranire accelerata si poluare atmosferica.
  • Se poate instala pe orice vreme, la temperaturi negative pe zapada sau ploaie usoara
  • Costuri de instalare si intretinere reduse, usor de reparat, nu putrezeste
  • Permeabilitate la vaporii de apa, rezistenta foarte buna la grindina si perforare statica.
  • Stabilitate dimensionala excelenta, adaptata perfect deplasarilor structurale ale cladirilor.
  • Membrana se autostinge
  • Culoarea alba a invelitorii permite reducerea costurilor cu energia si micsorarea amprentei de carbon.

Utilizari ale membranelor PVC SINTEC Urdin

Tabel utilizari SINTEC Urdin PVC

Durata de viata: 35-40 ani (vezi comparatie membrane)

Temsaco Sisteme de Acoperis lucreaza in parteneriat cu Sintec si este reprezentanta in Romania pentru toate produsele Sintec. Firma noastra este si Aplicator autorizat pentru produsele Sintec.

Mai multe informatii

Ce tip de invelitoare sa aleg pentru acoperisul meu?

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la telefon 0724 221 846