0724 221 846|temsaco@temsaco.ro

PRODUSE

Home/PRODUSE
PRODUSE 2017-04-20T07:47:43+01:00

Invelitori pentru acoperisuri terasa

project-profile-discovery-academy-v2_page1_image2

Acoperisul in conceptia Temsaco este considerat a cincea fatada, de multe ori mult mai importanta functional decat celelalte. De aceea constructia unui acoperis nou sau renovarea unuia vechi este o provocare care cere solutii verificate in timp si usor de aplicat, personalizate sau chiar inovatoare uneori. Prin acestea ne ajutam clientii sa reduca costurile de constructie sau de intretinere ale acoperisului, oferindu-le solutii optime din punct de vedere cost – performanta pe termen lung.

Echipa noastra va poate ajuta in alegerea celui mai potrivit sistem de acoperis/produs pentru proiectul dumneavoastra, nefiind partizanii nici unui sistem sau produs deoarece suntem total independenti de furnizori.

Selectarea unui sistem de acoperis este intotdeauna un proces de selectie ce ia in considerare nevoile clientului, criteriile de proiectare, performantele cerute produselor/sistemului si costuri. Datorita experientei acumulate in timp echipa Temsaco va gasi intotdeauna cel mai bun echilibru intre aceste criterii de selectie si va recomanda solutia tehnica optima pentru clientii sai.

Temsaco Sisteme de Acoperis ofera si executa sisteme complete de invelitori cu membrane PVC/TPO/KEE/PIB, membrane lichide poliuretanice, membrane bituminoase, pentru orice tip de acoperis terasa, inclinat sau curb. Deasemenea executa lucrari de termo-hidroizolatii pentru acoperisuri necirculabile, circulabile, acoperisuri verzi, reparatii de acoperisuri bituminoase, din tabla, panou sandwich, parcaje subterane sau supraterane, impermeabilizari ale structurilor de beton la fundatii si subsoluri.

TEMSACO reprezinta pe piata romaneasca producatori de prestigiu din Europa cu o mare experienta in domeniul invelitorilor pentru acoperisuri si hidroizolatii.

Membrane monostrat termoplastice

Membrane PVC-P – au la baza ca materie prima policlorura de vinil si fac parte din grupa de produse termoplastice care se pot suda cu aer cald la temperaturi intre 400-6000 C. Aceasta sudura este permanenta, etansa si este mai rezistenta decat membrana in sine.  Membranele PVC au cel mai indelungat istoric privind utilizarea lor in domeniul acoperisurilor dupa membranele PIB incepand din anii 1960 in Europa. Durata lor de viata depaseste 35 de ani.
FDT RHENOFOL  |  SINTEC URDIN  |  HAOGENPLAST ATIM

Membrane TPO/FPO – sunt membrane realizate din poliolefine termoplastice armate cu fibre de sticla, polyester sau nearmate. Se sudeaza cu aer cald la temperaturi de cca. 380-5500 C si sunt  compatibile cu bitumul.Durata lor de viata depaseste 25 de ani.
SINTEC URTOP

Membrane KEE (ketone ethylene ester) –  au la baza terpolymerul DuPont Elvaloy.  Acest terpolymer flexibil, imbunatateste durata de viata a membranei semnificativ. Membranele KEE sunt ideale in conditii de poluare accentuata/extrema. Durata lor de viata depaseste 40 de ani.
HAOGENPLAST ELVA

Membrane monostrat elastomerice

Membrane PIB – sunt realizate din poliizobutilena cu cel mai indelungat istoric din lume, fara plasticizatori si stabilizatori si cu flexibilitate de pana la -600 C. Durata de viata depaseste 50 de ani.
FDT RHEPANOL

In pagina “Cand sa utilizam membrane monostrat termoplastice sau termorigide” veti gasi cateva informatii utile privind alegerea tipului de invelitoare.

Membranele lichide – utilizate de Temsaco au la baza rasini poliuretanice pure de inalta calitate. Ele se aplica pe orice suprafata, formand o membrana uniforma, permanent elastica, fara suprapuneri sau imbinari. Sunt usor de aplicat pe suprafete cu multe protuberante si detalii de acoperis. Membranele lichide au o durata de viata mai mare de 25 de ani.
MARISEAL | MARIPOOL | MARIPUR

In pagina “Cand sa utilizam membrane lichide” veti gasi cateva informatii utile privind alegerea tipului de invelitoare.

Membranele PVC armate cu polyester se pot utiliza atat la acoperisuri noi cat si la renovari de acoperisuri vechi, cu costuri de instalare si intretinere reduse, se instaleaza pe orice vreme. Durata lor de viata depaseste 35 de ani.

Membrane TPO/FPO URTOP – sunt membrane realizate din poliolefine termoplastice armate cu fibre de sticla, polyester sau nearmate si sunt  compatibile cu bitumul. Durata lor de viata depaseste 25 de ani.

Membranele PVC armate cu polyester se pot utiliza atat la acoperisuri noi cat si la renovari de acoperisuri vechi, cu costuri de instalare si intretinere reduse, se instaleaza pe orice vreme. Durata lor de viata depaseste 35 de ani.

Membrane PIB – sunt realizate din poliizobutilena cu cel mai indelungat istoric din lume, fara plasticizatori si stabilizatori si cu flexibilitate pana la -600 C. Durata de viata depaseste 50 de ani.

Membrane PVC-P – au la baza ca materie prima policlorura de vinil si fac parte din grupa de produse termoplastice care se pot suda cu aer cald. Aceasta sudura este permanenta, etansa si este mai rezistenta decat membrana in sine.

Acoperisurile sarpanta executate de Temsaco sunt realizate cu membrane PVC si profile arhitecturale care imita tabla faltuita din otel, aluminiu, zinc, cupru sau plumb.

Membrane KEE (ketone ethylene ester) –  au la baza terpolymerul DuPont Elvaloy.  Acest terpolymer flexibil, imbunatateste durata de viata a membranei semnificativ. Membranele KEE sunt ideale in conditii de poluare accentuata/extrema. Durata lor de viata depaseste 40 de ani.

Mariseal are la baza rasini poliuretanice pure de inalta calitate. Se aplica pe orice suprafata, formand o membrana uniforma, permanent elastica, fara suprapuneri sau imbinari.

Profilul ALKORSOLAR face posibilă fixarea panourilor fotovoltaice pe acoperiş fără a fi necesară utilizarea de lestare suplimentara sau perforarea membranei acoperişului.

Tabel comparativ membrane sintetice Temsaco