0724 221 846|temsaco@temsaco.ro

Acoperis necirculabil

Home/Acoperis necirculabil
Acoperis necirculabil 2017-04-20T07:47:43+01:00

217_665_image

ACOPERIS TERASA NECIRCULABIL

Acoperisurile necirculabile sunt acoperisuri tip terasa care au pante mai mici de 50 si invelitoarea este total expusa. Pe acoperisul necirculabil este permis doar traficul tehnologic necesar pentru montajul si intretinerea invelitorii de-a lungul timpului, intretinerea elementelor constructive si a echipamentelor necesare – luminatoare, tubulatura de ventilatie, chilere, panouri solare/fotovoltaice, alte echipamente.

Invelitorile pentru un acoperis terasa necirculabil pot fi: membrane monostrat termoplastice, membrane monostrat elastomerice, membrane lichide, membrane bituminoase multistrat.

Cu un istoric vechi de mai bine de 50 de ani, usoare si foarte sigure, membranele monostrat si membranele lichide oferă libertate mare  de proiectare si pot fi utilizate  pentru a realiza forme complexe de acoperiș. Se pot utiliza la acoperisuri noi sau reabilitari, renovari de acoperisuri vechi bituminoase, panouri sandwich, tabla faltuita…etc.

Noile tehnologii aparute in ultimii 40-50 de ani au impus anumite tipuri de invelitori mai performante din punct de vedere tehnic cum ar fi invelitorile din membrane monostrat termoplastice (PVC,TPO/FPO, KEE) elastomerice (PIB) si membranele lichide.

Monostrat sintetic

Membrane lichide