0724 221 846|temsaco@temsaco.ro

FDT Rhenofol PVC

Home/FDT Rhenofol PVC
FDT Rhenofol PVC 2017-04-20T07:47:43+01:00

Rhen_Ref_Base_12sp@2x-f76673d2

FDT Rhenofol PVC este o membrana de calitate superioara realizata din policlorura de vinil (PVC) flexibil plastifiat, un polimer termoplastic care se poate suda la margini cu aer cald. Aceasta membrana PVC se poate produce intr-o gama larga de culori, diferite latimi si lungimi, este extrem de versatila si are costuri de instalare si intretinere extrem de mici.

Rhenofol CV este o membrana PVC-P flexibil plastifiat, armata cu poliester si protejata la UV care se utilizeaza la acoperisuri necirculabile ca strat final, expus si se fixeaza mecanic de stratul suport.

Rhenofol CG este o membrana termoplastica laminata din PVC-P (policlorura de vinil) flexibil plastifiat armata cu fibra de sticla si protejata la UV care se utilizeaza ca strat de hidroizolatie in sistemul balastat/pavat, acoperisuri circulabile, acoperisuri verzi, acoperisuri inversate si se fixeaza in sistem lestat sau in adereta totala/partiala de stratul suport. Detine certificatul FLL pentru acoperisuri verzi.

Rhenofol CGv este o membrana termoplastica laminata din PVC-P (policlorura de vinil) flexibil plastifiat armata cu poliester si caserata cu geotextil netesut din poliester, protejata la UV care se utilizeaza la acoperisurile necirculabile ca strat final, expus si se fixeaza mecanic sau in aderenta totala/partiala de stratul suport. Detine certificatul FLL pentru acoperisuri verzi.

Durata de viata: 35-40 ani (vezi comparatie membrane)